34,5 milioane lei pentru National Arena! Primaria capitalei ar putea plati o suma importanta pentru intretinerea stadionului

34,5 milioane lei pentru National Arena! Primaria capitalei ar putea plati o suma importanta pentru intretinerea stadionului

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Primaria Municipiului Bucuresti ar putea plati pana la 34,5 milioane de lei, fara TVA, pentru exploatarea, intretinerea curenta si administrarea Arenei Nationale, potrivit unui anunt de participare publicat pe e-licitatie.ro.

Firma castigatoare a licitatiei va trebui sa asigure servicii de reparare si intretinere, sisteme de iluminat, echipamente de intretinere a terenurilor, servicii de gestionare a energiei electrice, precum si gestionarea instalatiilor.

Acordul-cadru privind servicii tehnice de exploatare, intretinere curenta si administrarea a Arenei Nationala se va derula timp de patru ani, se precizeaza in anuntul publicat vineri.

Valoarea estimata a contractului, fara TVA, este intre 21.631.120 si 34.544.911 lei.

In anunt se mai mentioneaza ca vor fi incheiate patru contracte subsecvente, cate unul pentru fiecare an. Valoarea minima a unui contract subsecvent este de circa 5,4 milioane de lei, in timp ce valoarea maxima ajunge la aproape 12 milioane de lei.

Printre conditiile impuse firmelor care vor sa participe la licitatie se numara cea a unei cifre medii de afaceri, in ultimii trei ani, de cel putin 15 milioane de lei. De asemenea, firmele trebuie sa depuna o declaratie privind utilajele, instalatiile si echipamentele tehnice de care poate dispun pentru indeplinirea acordului-cadru.

Ofertele vor fi deschise la 24 aprilie.

Arena Nationala, cu o capacitate de 55.000 de locuri, a fost inaugurata la 6 septembrie 2011.

La meciul inaugural Romania - Franta, din preliminariile Euro 2012, gazonul montat de firma Gama Verde a lui Adrian Oprisan a cedat sub crampoanele fotbalistilor, numeroase bucati din acesta desprinzandu-se pe toata suprafata de joc. Dupa meci, constructorul arenei si-a asumat inlocuirea gazonului si a optat ca lucrarea sa fie facuta de firma olandeza Hendriks-Graszoden.

Sursa: MEDIAFAX

Citeste si:National Arena
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies