VIDEO Costel Pantilimon a fost invitatul zilei la Emoții Europene. Ultimul meci al lui Hagi și EURO 2016

Costel Pantilimon emotii europene Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 12:02
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 14:48

Costel Pantilimon este invitatul lui Cătălin Oprișan și Andru Nenciu la emisiunea Emoții Europene de miercuri.

Costel Pantilimon, invitat la emisiunea Emoții Europene

Fostul internațional Costel Pantilimon (37 de ani), singurul român campion în Premier League, va rememora parcursul României de la EURO 2016, turneu final la care "Panti" a fost rezerva lui Ciprian Tătărușanu. Uriașul de 2,03cm care a început fotbalul la Bacău și s-a consacrat la Poli Timișoara va comenta și situația portarilor actuali ai naționalei României, înainte de EURO 2024.

Tot în ediția de miercuri, Cătălin Oprișan, Andru Nenciu și Costel Pantilimon vor încheia remember-ul EURO 2000 cu duelul Italia - România 2-0, ultimul meci al tricolorilor la turneul final, dar și ultimul meci al lui Gică Hagi sub tricolor.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc. 

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!