Continua 'cosmarul FCSB' pentru Planic! Fundasul a fost la un pas sa semneze cu o noua echipa, insa totul a picat din cauza problemelor pe care le are cu Gigi Becali

Fotbal intern Continua cosmarul FCSB pentru Planic! Fundasul a fost la un pas sa semneze cu o noua echipa, insa totul a picat din cauza problemelor pe care le are cu Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2020, 12:14
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2020, 12:19

Bogdan Planic (28 de ani) si-a reziliat contractul cu FCSB in aceasta vara, insa nu mai reuseste sa isi gaseasca o noua echipa.

Planic a avut un acord total cu turcii de la Goztepe, insa vicepresedintele clubului, Talat Papatya, a anuntat ca a renuntat la mutare in ultimul moment din cauza problemelor pe care sarbul le are cu FCSB, anunta turcii de la Tansfer Merkezi.

Planic mai avea un an de contract cu FCSB, insa a refuzat sa se mai prezinte la antrenamente si a decis sa isi rezilieze contractul.

Gigi Becali nu a fost de acord si i-a declarat razboi fundasului sarb:

"Cu Planic a venit cineva sa imi zica sa terminam conflictul cu 250.000 de euro. Asta i-am propus atunci, 250.000 clauza sa joace pana la final. Dar dupa ce a facut ce a facut, nu mai accept niciun fel de intelegere. Sa plateasca 10 milioane cine il ia, fiindca asa are clauza. Asta pentru ca a facut o mare mizerie", spunea Gigi Becali despre cazul lui Planic.

Fundasul a negociat cu mai multe echipe din Grecia si Turcia dupa despartirea de FCSB, insa problemele nerezolvate pe care le are cu Gigi Becali au blocat de fiecare data mutarea.

Goztepe a terminat pe 11 sezonul in Turcia, cu 42 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!