Condescu lamureste situatia de la FCU Craiova: "Napoli va colabora cu Sandoi, vom discuta!" Scenariu surpriza: "Sunt omul dialogului, de ce sa excludem o fuziune?"

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 13:00

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Marin Condescu, noul manager general al Universitatii Craiova, a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, in direct pe Sport.ro, acesta vorbind despre noul sau proiect. Condescu a explicat contextul in care s-a despartit de Pandurii, dar si modul de abordare al situatiei de la Craiova.

"Nu am plecat de la Pandurii din cauza problemelor cu procurorii. Am spus ca mi s-a cerut sa ma ocup de sindicat, sa nu mai activez ca presedinte de club. Eu am vorbit cu sponsorul Panduriilor si am transmis ca activitatea trebuie sa continue pe aceeasi panta ascendenta, avand in vedere performantele care s-au facut in ultimii 10 ani.

La Universitatea Craiova, am vorbit cu Adrian Mititelu, voi vorbi din nou, nu voi fi angajat, nu voi fi salariat. Am convenit asupra unei structuri, vrem sa promovam echipa in prima divizie. Apoi vom vedea ce solutii gasim. Universitatea Craiova trebuie sa-si gaseasca linistea necesara.

In primul rand, trebuie sa vedem ce se intampla acum, unde sa fac cantonamentele, unde se antreneaza echipa.

As vrea sa precizez un lucru. Nu am spus niciodata ca Nicolo Napoli va pleca. Emil Sandoi si Napoli vor discuta, isi vor imparti atributiile. Eu nu ma voi implica executiv, doar logistic. Am convenit de principiu ca Sandoi sa conduca echipa tehnica. Vom incerca sa aducem finantare sau sa contactam un credit, asa cum s-a intamplat si la Pandurii.

Sper sa ma intalnescu cu primarul Olguta Vasilescu cat mai devreme. Cine nu are o relatie buna cu primarul, nu are sanse de reusita. Din punctul meu de vedere exista toata disponibilitatea. Eu voi avea initiativa, nu e niciun fel de problema, dar nu garantez ca dansa o sa raspunda.

Exista si posibilitatea unei contopiri a celor doua echipe, in viata se poate intampla orice. Eu discut cu oricine vrea sa aduca pacea si linsitea. Voi face pasii necesari, nu stiu raspunsul pe care il voi primi. Obiectivul asta este: pacea si linistea. Eu sunt un om al dialogului.

Vom avea un protocol clar la Universitatea, vom vedea cine va conduce societatea, vom discuta si cu administratorul judiciar. Vrem pace si liniste din toate punctele de vedere, mai ales cu fanii craioveni.

Astazi ma voi intalni cu jucatorii, vom vedea care e situatia, cum putem continua, care sunt posibilitatile sa rezistam pana la sfarsitul campionatului. Trebuie sa vedem care e si parerea lor.

Banii vor veni din sponsorizari, finantari, poate din abonamente. Vom discuta si cu suporterii. Eu vad acest proiect ca pe o provocare", a spus Marin Condescu la Ora Exacta in Sport, in direct la Sport.ro

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies