Fotbal intern

Comando pentru atingerea visului: "fotbal-șampanie"! Ce jucători a luat Reghecampf în Antalya și adversarii oltenilor

Universitatea Craiova, formația patronată de Mihai Rotaru, a plecat luni după-amiază în cantonament, în Antalya. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 15:56
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 16:29

La fel ca în ultimii ani, Universitatea Craiova va sta în cantonament în Antalya pentru a pregăti ultima parte a sezonului regulat și pentru a reveni pe podiumul Ligii 1. 

Finanțatorul Mihai Rotaru și-a dorit la începutul sezonului un fotbal spectaculos și eficient pe care l-a catalogat drept "fotbal-șampanie", însă obiectivul formației de pe "Ion Oblemenco", titlul în Liga 1, nu mai pare realizabil. 

Condusă de Laurențiu Reghecampf, antrenor care l-a înlocuit pe Marinos Ouzounidis, Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la 25 de puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Trupa lui Reghe s-a reunit azi și tot azi a făcut deplasarea în Turcia cu o cursă charter.

"Condițiile în care vor sta Ivan, Bancu & co. sunt de cinci stele +, astfel că pregătirea centralizată se va desfășura la cel mai înalt nivel. Gloria Sports Arena este un complex dedicat sportivilor cu terenuri gazonate, săli de forță și de recuperare și un stadion cu pistă de atletism. Întoarcerea în Bănie este programată pe data de 20 ianuarie 2022, cu două zile înaintea derby-ului cu Rapid", a scris site-ul oficial al Universității Craiova. 

Jucătorii care au făcut deplasarea în cantonamentul din Turcia

Mirko Pigliacelli, David Lazar, Denis Rusu, Alexandru Bunea, Nicușor Bancu, Denis Benga, Marius Constantin, Ionuț Mitran, Paul Papp, Vladimir Screciu, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Bogdan Brășfăleanu, Mihai Căpățînă, Alexandru Crețu, Lyes Houri, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, David Sala, Ionuț Vînă, Gustavo Di Mauro, Ștefan Baiaram, Ante Roguljic, Alberto Călin, Alexandru Cîmpanu, Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic și Atanas Trică-Balaci

Programul meciurilor amicale

9 ianuarie: Universitatea Craiova - Paksi FC (Ungaria)

14 ianuarie: Universitatea Craiova - FC Baník Ostrava (Cehia)

16 ianuarie: adversarul va fi anunțat ulterior

Modifică setările cookies