Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, condamnati cu suspendare in dosarul dezafilierii Craiovei. Mititelu trebuie sa primeasca 1.1 miliarde lei despagubiri

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost condamnati la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

UPDATE | Adrian Mititelu ia in calcul organizarea unei conferinte de presa in cursul zilei de maine. 

Surse din anturajul acestuia sustin ca despagubirile pe care Sandu si Dragomir ar urma sa le achite impreuna cu FRF si LPF se ridica in realitate la 400 de milioane de euro, incluzand dobanzi si penalizari.

UPDATE | "Sunt o victima. Suma de 1 miliard este enorma. Daca trebuie sa fac munca in folosul comunitatii, ma duc la azil sa fac", a spus Dumitru Dragomir pentru ProTV si Sport.ro


Tribunalul Bucuresti a decis astazi ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, fostii presedinti ai FRF si LPF, sa fie condamnati la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova, anunta cotidianul Gazeta Sporturilor.
 
Decizia luata de judecatori nu este una definitiva si aceasta prevede ca Sandu si Dragomir sa plateasca o amenda de 80.000 RON si sa presteze cate 3 luni de munca in folosul comunitatii.
 
De asemenea, acestia ar trebui sa ii achite despagubiri lui Adrian Mititelu in valoare de 1 miliard lei, adica 220 de milioane de euro.

Istoricul dosarului
In 2011, CEx al FRF a votat dezafilierea Universitatii Craiova pentru nereguli financiare facute de Adrian Mititelu. Patronul clubului i-a actionat in judecata pe acestia, reclamand un prejudiciu de 15.800.000 lei.
 
DNA i-a trimis in judecata pe Mircea Sandu si Dragomir pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, procurorii cerand ulteriro pedepse de 14 ani de inchisoare.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies