Gigi Becali comitetul executiv FRF Fotbal intern

Comitetul executiv a votat regula care poate naste un RAZBOI intre Becali si Federatie! Ce trebuie sa faca toate cluburile

O noua regula impusa de Federatia Romana de Fotbal e pe cale sa porneasca un scandal monstru in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2016, 15:51
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2016, 18:45

Comitetul Executiv a votat astazi regula care obliga cluburile sa redirectioneze 10% din sumele obtinute de pe urma transferurilor catre copii si juniori.

Gigi Becali s-a declarat deja revoltat din cauza acestei reguli impuse de Burleanu. Acesta a declarat astazi la Sport.ro:

"Mie Vali Argaseala mi-a spus ca pe noi nu ne afecteaza aceasta regula, pentru ca eu si cumpar, nu numai vand. Eu l-am cumparat pe Tanase pentru 2 milioane aproape, plus Man. Pot sa vand de 25 de milioane de euro."

"I-am spus, bai Vali, aici nu e vorba ca nu ne afecteaza. Noi nu putem sa gandim... stam toti in mocirla ca nu ne stropeste noroiul. Eu curat noroiul din viata mea."

"Daca o sa gandim asa, ne vom duce naiba toata tara. Nu poti lasa o regula neconstitutionala, e ilegala, e delapidare, evaziune fiscala."

"Burleanu zice ca o punem in caietul de licentiere daca nu investesti si ce ramane ne dai noua. Bai, nu esti tu acum stapanul nostru. Au trecut ani peste noi, am cheltuit bani, altii au dat faliment. Altii sunt in puscarie din cauza fotbalului."

Tot astazi, Comitetul Executiv al FRF a mai decis ca in procedura de licentiere sa fie inclus din nou si criteriul financiar, incepand cu 2018.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!