Liga 1 Romania Fotbal intern

BLATISTII din Liga a 4-a sunt in culmea fericirii: "A aflat toata tara de noi!" Cat a costat victoria inutila cu 36-2 si cum au marcat rivalii acestora 28 de goluri intr-o repriza

In Liga a 4-a din Romania au avut loc 2 blaturi fara precedent. Doua echipe au marcat 69 de goluri fiind in lupta directa pentru promovarea in Liga a 3-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Iunie 2012, 19:10
Data actualizarii: Sambata 16 Iunie 2012, 18:59

Prosport / Vointa Lanuri 33-1 Pescarusul Luciu si FC Puiesti 36-2 AS Cislau. Acestea sunt cele 2 blaturi care au facut inconjurul Romaniei. Jucatorii, antrenorii si patronii celor doua echipe au fost suspendati si amendati de AJF Buzau.

Cele doua "castigatoare" din acest meci erau in duel direct pentru promovarea in Liga a 3-a, Vointa Lanuri avand un avantaj de 6 goluri inaintea acestor meciuri.

Contactati de Prosport, actorii principali din aceste meciuri au dezvaluit ca nu au niciun regret: "Nu exista publicitate negativa, ci doar publicitate. Dupa ce a aflat toata tara ce s-a intamplat la meciurile astea ne facem si noi publicitate, chiar daca e negativa" spune Constantin Cristea, patronul celor de la Vointa Lanuri.

Antrenorul celor de la Lanrui, Tase Laptoiu, da vina pe rivalii de la FC Puiesti. Acestia sunt acuzati ca au oferit o suma imensa pentru Liga a 4-a pentru ca acel meci sa fie trantit: "Totul a pornit de acolo! Am inteles ca ar fi dat 10.000 de lei echipei din Cislau sa-i ajute! Asta e mafia din fotbalul asta" acuza Laptoiu.

"Daca ieri eram niste anonim, astazi suntem cunoscuti in tot fotbalul romanesc. A fost o intreaga nebunie cu acel 33-1, va spun. Nu stiu daca ma credeti sau nu, dar pana si eu am fost socat de tot ce s-a intamplat de la acel meci incoace.
Pana la pauza nu fusese nimic special. Aveam 5-1 si eram multumiti de joc. Am primit apoi un telefon de la unul dintre delegatii echipei care mi-a spus ca aia de la Puiesti conduc cu un scor mare de tot, nu mai stiu exact cu cat, dar cand am auzit am decis sa le facem jocul. Pai, ce? Doar ei puteau sa faca asta? Noi ce aveam? Jucatorii mei au vorbit cu cei de la Luciu si au cazut de acord ca ei sa se dea la o parte si sa ne lasa sa marcam cat mai multe goluri. Treaba evidenta, dupa cum se vede cu ochiul liber, ca am dat ... 27. Ba nu, inca 28. Cam multe. Acum imi dau seama de ce am devenit o echipa populara peste noapte" spune intr-un interviu in Prosport Tase Laptoiu, antrenorul celor de la Vointa Lanurile.

Modifică setările cookies