Balaci, externat dupa interventia suferita in urma cu cateva zile! Fostul mare fotbalist se reface acasa: "Odihna si regim..."

Ilie Balaci Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Octombrie 2014, 10:55
Data actualizarii: Joi 09 Octombrie 2014, 11:14

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci a avut parte de un inceput de luna cum nu se poate mai prost. "Minunea blonda" a trecut printr-o interventie la vezica biliara. Acesta a fost insa externat si se simte bine.

Ajuns la 58 de ani, Ilie Balaci, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria fotbalului romanesc, s-a confruntat cu mici probleme de sanatate.

"Minunea blonda" a avut parte de un inceput de octombrie mai putin bun, acesta trecand printr-o operatie laparoscopica, dupa ce medicii i-au transmis ca trebuie sa se opereze la vezica biliara. "Aventura" lui Ilie Balaci s-a terminat pe masa de operatie.

Din fericire, fostul mare jucator se afla acum intr-o stare buna si a fost chiar externat.

"N-a fost vorba de o urgenta, ci de un consult obisnuit. Tatal meu are o bila mai <<puturoasa>> si merge periodic la control, la Craiova, pentru ca acolo a fost luat in evidenta. Asa s-a intampalt si de data asta, i s-au descoperit doua pietricele si, conform procedurii, a fost supus unei inverventii. Acum e foarte bine, e la Craiova si se reface. Odihna, regim alimentar, ceaiuri...", a spus Lorena Trica, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, potrivit Ziarului Ring.

Ilie Balaci este astfel nevoit sa tina un regim mult mai strict si sa renunte la vicii. Balaci a recunoscut ca este un fumator inrait si ca, alaturi de o tigara, mai bea si cate un pahar de vin.

"Toata lumea mai bea si mai fumeaza. Smecheria e sa stii cand sa o faci. Johan Cruyff, si nu o spun eu, o spunea Pisti Covaci, fuma doua pachete de tigari fara filtru si bea o sticla de whisky pe zi. Si a fost mare de tot", spunea fostul mare fotbalist al Craiovei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!