Caz INCREDIBIL inaintea FINALEI Steaua - Rapid. Meciul trebuia sa se joace sambata, pe National Arena. Ce se intampla acum
Miercuri 30 Mai 2018, 21:36

Caz INCREDIBIL inaintea FINALEI Steaua - Rapid. Meciul trebuia sa se joace sambata, pe National Arena. Ce se intampla acum

Derby-ul Steaua - Rapid din weekend ar trebui sa ofere numele echipei pe care Bucurestiul o da la barajul de promovare in C.
 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Numai ca nimeni nu stie cand si unde va avea loc partida! Chiar daca pana sambata au mai ramas doar 3 zile, AMFB ar trebui sa anunte abia maine, cu 48 de ore inaintea jocului, dataliile de organizare.

"Nu stim nici cand, nici unde vom juca", au anuntat fotbalistii Stelei dupa 6-0 cu Tricolor, in aceasta seara. Initial, partida fusese programata sambata seara, pe National Arena. Numai ca nu exista nicio informare oficiala care sa arate vreun progres pentru iesirea dintr-o situatie jenanta. Ultimele informatii anunta ca derby-ul s-ar juca duminica pana la urma. Federatia Municipala a programat primele doua etape ale barajului pe stadionul Giulesti, desi arena este cea pe care Academia Rapid si-a disputat tot sezonul partidele considerate 'acasa'.

Celelalte doua derby-uri Steaua - Rapid din sezonul regular au avut loc pe National Arena, respectiv in Giulesti.

"N-ar fi normal sa se joace pe Rapid ultimul meci, cred ca n-ar fi fair-play fata de Steaua", a comentat Daniel Pancu.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”