Asta le bate pe toate: FRF si-a adus sponsor pentru arbitraj in mijlocul unui scandal MONDIAL pentru Romania! Ce a facut Federatia

Asta le bate pe toate: FRF si-a adus sponsor pentru arbitraj in mijlocul unui scandal MONDIAL pentru Romania! Ce a facut Federatia

Diabolic pe partea economica? Nu chiar, dar pe-acolo! :)

FRF a reusit sa gaseasca un sponsor important care sa investeasca in dezvoltarea arbitrajului cu toate problemele legate de arbitri si in contextul scandalului declansat de acuzatiile de rasism de la PSG - Basaksehir.

Dezvoltatorul imobiliar Nordis, specializat in constructiile de imobile premium, va investi in arbitrajul romanesc.

"Intelegem cat de important este sa fim alaturi de cei care muncesc si care, prin reusitele lor, ne fac sa fim mandri ca suntem romani. Fotbalul este o institutie pentru fiecare tare, un motiv de bucurie. Vom face si noi parte din ea incepand de azi", a spus Emanuel Postoaca, fondatorul grupului Nordis, pe site-ul Federatiei.

Burleanu e in al 9-lea cer dupa ce a dat lovitura intr-o perioada de criza pentru arbitrajul din Romania: "FRF demonstreaza ca intr-o perioada dificila pentru societate reuseste sa continue pozitionarea institutiei ca partener important pentru mediul de business. Ma bucur ca inca o companie romaneasca de prestigiu investeste in dezvoltarea fotbalului romanesc."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Conflict între UE și AstraZeneca pe tema vaccinurilor anticovid. Se cere publicare contractului de achiziție
BRAT

Modifică setările cookies