FRF comisia centrala de arbitri Fotbal intern

Asta le bate pe toate: FRF si-a adus sponsor pentru arbitraj in mijlocul unui scandal MONDIAL pentru Romania! Ce a facut Federatia

Diabolic pe partea economica? Nu chiar, dar pe-acolo! :)

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 18:17
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 18:18

FRF a reusit sa gaseasca un sponsor important care sa investeasca in dezvoltarea arbitrajului cu toate problemele legate de arbitri si in contextul scandalului declansat de acuzatiile de rasism de la PSG - Basaksehir.

Dezvoltatorul imobiliar Nordis, specializat in constructiile de imobile premium, va investi in arbitrajul romanesc.

  • Asta le bate pe toate: FRF si-a adus sponsor pentru arbitraj in mijlocul unui scandal MONDIAL pentru Romania! Ce a facut Federatia

"Intelegem cat de important este sa fim alaturi de cei care muncesc si care, prin reusitele lor, ne fac sa fim mandri ca suntem romani. Fotbalul este o institutie pentru fiecare tare, un motiv de bucurie. Vom face si noi parte din ea incepand de azi", a spus Emanuel Postoaca, fondatorul grupului Nordis, pe site-ul Federatiei.

Burleanu e in al 9-lea cer dupa ce a dat lovitura intr-o perioada de criza pentru arbitrajul din Romania: "FRF demonstreaza ca intr-o perioada dificila pentru societate reuseste sa continue pozitionarea institutiei ca partener important pentru mediul de business. Ma bucur ca inca o companie romaneasca de prestigiu investeste in dezvoltarea fotbalului romanesc."

Modifică setările cookies