anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Laurentiu Reghecampf Fotbal intern

Anamaria Prodan-Reghecampf, FARA LICENTA de impresar! Agentul celor mai importanti jucatori de la Steaua a primit o lovitura grea

Anamaria Prodan-Reghecampf, sotia fostului antrenor al Stelei si unul dintre cei mai importanti impresari din fotbalul romanesc, dupa ce a semnat contracte de reprezentare cu fotbalisti precum Sanmartean, Szukala, papp, Bourceanu sau Pintilii, a primit o lovitura grea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Noiembrie 2014, 10:29
Data actualizarii: Marti 18 Noiembrie 2014, 11:07

Impresar cu ramificatii adanci in fotbalul romanesc, dupa ce a reusit "sa puna mana" in ultimii ani pe fotbalisti importanti ai Ligii I, Anamaria Prodan-Reghecampf a primit o lovitura grea chiar intr-un moment in care negociaza mai multe contracte importante.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf, care ii reprezinta, printre altii, pe Lucian Sanmartean, Lukasz Szukala, Bourceanu, Papp sau Pintilii, nu isi mai poate exercita meseria de agent FIFA din cauza faptului ca licenta sa a fost suspendata de FRF.

Potrivit oficialilor Federatiei Romane de Fotbal, Anamaria Prodan a fost suspendata "automat" din cauza faptului ca nu si-a platit polita de asigurare de raspundere profesionala, criteriu obligatoriu care valideaza un impresar.

"Licenta doamnei Prodan a fost suspendata automat. in acest moment, nu mai are dreptul sa isi exercite meseria de agent FIFA. Are la dispozitie 90 de zile pentru a plati taxa, pentru ca in caz contrar i se va retrage licenta", a declarat Adrian Stangaciu, presedintele Comisiei pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori din cadrul FRF, pentru ziare.com

Astfel, Anamaria Prodan are 3 luni la dispozitie pentru a isi putea redobandi licenta, in caz contrar riscand sa piarda toate contractele de reprezentare pe care le are.

Anamaria a mai semnat in ultimele luni contracte de reprezentare si cu cateva dintre talentele de viitor ale Stelei, Robert Valceanu, Razvan Gradinaru sau Alexandru Aldea. De asemenea, sotia lui Laurentiu Reghecampf colaboreaza cu jucatori de la mai multe formatii din campionatul intern.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!