Adrian Mititelu Universitatea Craiova Victor Piturca Fotbal intern

Adrian Mititelu și Victor Pițurcă încă se judecă! Suma colosală cerută de fostul selecționer 

Victor Pițurcă nu renunță la procesul pe care îl are cu Adrian Mititelu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 17:25
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 17:31

Adrian Mititelu și Victor Pițurcă se află în conflict din ianuarie 2011, de când patronul Universității Craiova nu i-a mai permis accesul antrenorului în baza de antrenament. Doar că, înainte de a fi demis, Victor Puțurcă a împrumutat clubul dezafiliat, însă comisiile din România nu i-au dat dreptate, așa că fostul selecționer s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și îi cere lui Mititelu 7 milioane de euro.

Îl avem și acum (n.r. - procesul), continuă. Merg cu el pe două fronturi. Ne-am judecat mai întâi la Federație, au dat-o cam așa, mai mult i-au dat lui dreptate. M-am dus la TAS. Procesul la TAS e destul de mult, am plătit taxa de înscriere o mie de franci, iar judecarea acolo costă 50.000 de franci. Ne judecăm pentru cei 7 milioane de euro, bani cu care clubul îmi este dator.

El acum zice că nu e clubul ăla, că e altul. Niște jucători din Australia s-au adresat la FIFA și-au câștigat procesele spunând că echipa este continuatoarea celei de atunci. Doar că la mine e suma foarte mare. Mă înțelesesem cu el la două milioane și s-a răsucit! Îmi punea condiții”, a declarat Victor Pițurcă pentru gsp

Tehnicianul a pregătit-o pe Universitatea Craiova când clubul a fost condus, pe rând, de Adrian Mititelu și Mihai Rotaru, iar antrenorul a făcut o comparație între cei doi oameni de afaceri. 

Cam la fel sunt amândoi, dar păstrând proporțiile. Rotaru e alt tip de om, Rotaru consideră că fotbalul este o afacere și are tot timpul banii plătiți la zi, condiții foarte bune. Dacă are bani, Mititelu exagerează și dă bani când n-ar trebui să dea. Momente când nu-și plătește jucătorii, echipa.

Pe vremea când eram eu, nu avea bani. Atunci el și-a dat singur în cap. Dacă el făcea ce îi spuneam eu, totul era în regulă, nici nu mai retrograda, nici nu mai intra în... A fost numai și numai vina lui!”, a precizat Victor Pițurcă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!