Luni 09 Aprilie 2018, 15:20

VIDEO | Momente de groaza pentru Shovkovskiy! Fosta soacra a tras in el pentru ca a venit sa-si viziteze fetita de Paste

Oleksandr Shovkovskiy, fostul portar al lui Dinamo Kiev, a avut parte de o experienta neplacuta de Paste.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Shovkovskiy, in varsta de 43 de ani, a mers la resedinta fostei sale sotii pentru a-si vizita fiica. Nici fosta sa sotie si nici fetita nu erau acasa. In schimb, Shovkovskiy a fost intampinat de fosta soacra care a inceput sa tipe la el si sa arunce cu pietre in directia sa.

Mai mult, femeia a iesit pe balcon cu un pistol si a inceput sa traga spre fostul jucator al lui Dinamo Kiev. Chiar daca s-a tras de trei ori inspre el, Shovkovskiy si-a pastrat cumpatul si a sunat la politie.

"Vecinii au inceput sa fuga din casele alaturate cand au auzit impuscaturile. Am chemat politia s-o aresteze si sa o caute pe fiica mea pentru ca eram ingrijorat", a postat Shovkovskiy pe contul sau de Facebook.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”