Vidal, ca Tamas la sectie! Incidentul care ii poate provoca mari probleme: a lovit cu pumnul un politist "Ba, eu joc in nationala"

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Iunie 2015, 15:17

	Vidal, ca Tamas la sectie! Incidentul care ii poate provoca mari probleme: a lovit cu pumnul un politist "Ba, eu joc in nationala"

Arturo Vidal a facut urat la bautura dupa ce si-a facut praf Ferrari-ul. A facut scandal cand a fost retinut de politie si a agresat un agent. Episodul relatat de Gazzetta dello Sport aminteste de circul facut de Gabi Tamas la o sectie de politie din Bucuresti. DETALII AICI

Pentru Vidal, problemele abia acum incep. Presa chiliana, citata de Gazzeta dello Sport relateaza faptul ca starul lui Juve a lovit un politist imediat dupa ce si-a facut praf Ferrari-ul.

Vidal, aflat in stare avansata de ebrietate (1,21 alcoolemie), a fost deranjat de faptul ca politistul a vrut sa il conduca la sectie.

"Cu o atitudine foarte aroganta, i-a spus agentului 'Bai, politistule vandut, eu sunt Arturo Vidal, sunt jucator in echipa nationala', apoi l-a lovit cu pumnul pe sergentul Pezoa, care a cerut imediat intariri prin statie", a povestit un politist prezent la locul accidentului, conform publicatiei La Cuarta, citata de Gazzetta dello Sport.

Lacrimi si ironii in lotul chilienilor

Vidal a fost subiect de glume la conferinta de presa sustinuta ieri de Alexis Sanchez. In ciuda incidentului care se putea lasa cu urmari tragice, Vidal a fost iertat de selectionerul chilienilor si a fost pastrat in lot pentru meciurile de la Copa America.

Alexis Sanchez e convins ca Vidal isi poate spala pacatele cu evolutii bune la turneul final gazduit de Chile.

"Arturo, trebuie sa-ti rupi fundul in meciul de maine cu Bolivia", i-a transmis Sanchez lui Vidal in timpul conferintei de presa, moment in care toata sala a izbucnit in ras.

Chile si Bolivia se intalnesc sambata in meciul care va decide liderul grupei A.

Alexis Sanchez a fost printre primii oameni care i-au transmis mesaje de incurajare lui Vidal imediat dupa accident: "Sunt alaturi de tine si vei avea mereu tot sprijinul meu. Cel mai important lucru e ca tu si familia ta sunteti ok. Te iubesc", a scris Sanchez pe Twitter.

Clasamentele dupa doua etape la Copa America

Grupa A:
1. Chile 4p
2. Bolivia 4p
3. Maxic 2p
4. Ecuador 0p

Grupa B:
1. Argentina 4p
2. Paraguay 4p
3. Uruguay 3p
4. Jamaica 0p

Grupa C:
1. Brazilia 3p
2. Peru 3p
3. Venezuela 3p
4. Columbia 3p

Capacitatea de vaccinare anti-Covid în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi
BRAT
Modifică setările cookies