Victor Piturca nu si-a schimbat parerea! "Ronaldo e la mare departare de Messi!" Cum au votat reprezentantii Romaniei:

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 22:03

	Victor Piturca nu si-a schimbat parerea! "Ronaldo e la mare departare de Messi!" Cum au votat reprezentantii Romaniei:

► Marti 21:45, Fulham – Norwich si miercuri 22:10, City – Blackburn! IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: FA CUP. Religia Fotbal!

Selectionerul, capitanul nationalei si jurnalistul Emanuel Rosu, editor la Sport.ro, au votat pentru Balonul de Aur din partea Romaniei. Victor Piturca a declarat ca el si-ar fi dorit ca Messi sa castige Balonul de Aur.

"As fi vrut sa castige Messi, este cel mai valors jucator de pe planeta, este un fenomen. La mare departare este Cristiano Ronaldo. Probabil ca Ronaldo a meritat anul asta, are mai multe goluri marcate. Probabil a devenit o obisnuinta sa castige argentinianul in fiecare an. Nu mai sunt foarte multi jucatori valorosi in ziua de azi. Fotbalul se bazeaza mai mult pe forta", a zis Piturca la Sport.ro.

Piturca l-a votat pe Messi pe primul loc, Ronaldo locul doi si Robben locul 3. Chiriches l-a ales pe Ronaldo, Ribery si Ibrahimovic, iar Emanuel Rosu - Ibrahimovic, Ribery, Robben.

Ronaldo i-a preferat pe Falcao, Bale si Ozil, in timp ce Messi si-a ales numai colegii de echipa: Xavi, Neymar si Iniesta.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies