Veste soc pentru Adriano: risca 25 de ani de puscarie! Politistii au descoperit legaturi cu mafia traficantilor de droguri!

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Noiembrie 2014, 09:22

	Veste soc pentru Adriano: risca 25 de ani de puscarie! Politistii au descoperit legaturi cu mafia traficantilor de droguri!

Fost coleg al lui Adi Mutu la Parma, brazilianul Adriano este acuzat de legaturi cu lumea traficantilor de droguri.

Adriano este anchetat de politistii brazilieni pentru legaturi cu mafia traficantilor de droguri din Rio de Janeiro si risca ani grei de puscarie daca va fi gasit vinovat.

Conform BBC, Adriano este acuzat ca a cumparat o motocicleta in 2008, pe care a inregistrat-o pe numele lui Paulo Rogerio de Souza Paz, cunoscut sub porecla de "Mica", un cunoscut traficant de droguri din Rio. Anchetatorii au descoperit ca motocicleta respectiva a fost folosita in mai multe "operatiuni" ale clanului Comando Vermelho, renumit in intreaga Brazilie pentru traficul de droguri.

Adriano a negat orice legatura cu temuta grupare din Rio de Janeiro.

Pe numele lui Adriano nu a fost emis inca un mandat de arestare, dar politistii au cerut confiscarea pasaportului, ceea ce ar putea impiedica transferul brazilianului in Franta, la Le Havre.

De-a lungul carierei, Adriano a facut senzatie in Serie A, la Inter Milano, Fiorentina si Parma, echipa la care in perioada 2002-2004 a facut cuplu de atac cu Adi Mutu.

27 de goluri a marcat Adriano in tricoul nationalei Braziliei

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies