Monstrii care au atacat autocarul lui Fener au fost prinsi de politie! Cum s-a dat de gol unul dintre ei:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Aprilie 2015, 12:05

	Monstrii care au atacat autocarul lui Fener au fost prinsi de politie! Cum s-a dat de gol unul dintre ei:

Politia turca a retinut in aceasta dimineata doi barbati in cazul atacului armat asupra autocarului echipei Fenerbahce.

Potrivit gruvernatorului provinciei Trabzon, Abdil Celil Oz, una dintre persoanele retinute ar fi fost cea care a tras inspre autocar cu o pusca automata, iar cealalta ar fi urmarit vehiculul pe drumul de la Rize la Trabzon si ar fi anuntat prin telefon apropierea acestuia de Surmene.

Oficialul a precizat ca suspectii au fost surprinsi de camerele de supraveghere, iar cel care a urmarit autocarul s-a dat de gol dupa ce a filmat toata cursa cu telefonul mobil.

Dezvaluiri cutremuratoare: un bodyguard a calcat frana dupa ce soferul a fost impuscat

Nigerianul Emmanuel Emenike a povestit ca autocarul a fost salvat de unul dintre bodyguarzii echipei, care statea in dreapta soferului in momentul atacului. Daca nu calca frana, autocarul ar fi cazut de pe viaduct direct in mare.

Atat soferul, cat si bodyguardul respectiv sunt astazi eroi pentru jucatorii lui Fener.

"Vorbeam la telefon cu fratele meu in momentul in care am auzit un zgomot mare si am crezut ca a explodat o roata pentru ca autocarul si-a pierdut directia. Dar cand l-am vazut pe seful serviciului de protectie al echipei in fata in autocar am stiut ca s-a intamplat ceva teribil."

"Am vazut ca responsabilul cu securitatea a fost cel care a pus frana si el ne-a spus ca soferul, care era insangerat, a fost impuscat."

"Cuvantul «impuscat» a fost socant, dar cand am vazut sangele si geamul de langa sofer spart, a fost ceva inspaimantator pentru toti cei aflati in autocar. Este incredibil faptul ca niste oameni au tras in autocarul nostru si ca soferul a fost ranit, un autocar care transporta fotbalisti si oficiali."

"Este surprinzator, dar si arata ca in viata se poate intampla orice si ca nimanui nu i se poate garanta siguranta totala. Vreau sa ii urez soferului nostru curajos insanatosire grabnica. Le voi fi recunoscator vesnic lui si responsabilului cu securitatea pentru ca autocarul ar fi putut sa cada de pe pod. Deznodamantul ar fi putut fi tragic, dar suntem ca totii in viata datorita lor", a declarat Emenike.

”Jaf din bani publici”. Guvernul taie finanțarea de 1 milion de euro pe an pentru Krivoi Rog
BRAT
Modifică setările cookies