Football Manager Fotbal extern

SUPERB! Asa va arata Football Manager 2013! 'E cel mai bun din istorie, n-ati vazut niciodata asa ceva!' Jocul care te face sa te simti ca Ferguson si Mourinho

Dupa ce au aflat toate detaliile despre revolutia FIFA 13, fanii de fotbal virtual mai primesc o super-veste! Si creatorii Football Manager 13 le pregatesc surprize mari!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Septembrie 2012, 17:57
Data actualizarii: Luni 10 Septembrie 2012, 17:55

"Anul trecut ne-am concentrat pe noile animatii, acum am facut o schimbare fundamentala a match engine-ului datorita unei munci de peste doi ani a echipei noastre. Veti observa ca miscarea mingii este total diferita si este influentata de starea gazonului.

De acum va fi mult mai greu sa jucati cu minge lunga in conditiile unui vant puternic, antrenorii vor trebui sa fie atenti la conditiile meteo inainte sa ia o decizie tactica. Repet, schimbarile sunt uriase, credem ca e cel mai bun produs al nostru din istorie!", explica directorul de dezvoltare, Miles Jacobson.

Football Manager 2013 este programat sa apara in decembrie, data exacta urmand a fi comunicata in urmatoarele saptamani.

Modifică setările cookies