Sumudica a castigat la limita, apoi a oferit o declaratie soc: "Sumudica poate sa plece oricand la Istanbul sau in Romania!" VIDEO cu golul victoriei

Marius Sumudica a castigat cu un gol in minutul 85 si a facut show pe banca si la final.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Al Shabab a castigat la limita meciul cu Al Quadisiya din deplasare, scor 1-0. Dupa 21 de etape, Al Shabab este pe locul 3 in clasament, cu 40 de puncte. Al Taawon, echipa de pe locul 4, are doar 36 de puncte.

Presiunea meciului si-a pus amprenta pe Sumudica. Antrenorul roman si-a certat jucatorii, dar s-a contrat si cu fanii din tribune. La final, Sumudica a rabufnit si la adresa conducerii.

Sumudica a avertizat ca poate pleca in orice moment de la Al Shabab, daca munca sa la echipa nu este respectata.

"Imi place mai mult sa castig cu 1-0, decat cu 4-3. Daca nu sunt multumiti de Sumudica, Sumudica poate sa plece la Istanbul sau in Romania. Eu maine am 5 oferte, dar respect Al Shabab. Am pierdut doar trei meciuri, sunt pe locul 3, de ce nu imi face contract de 10 milioane?", a declarat Marius Sumudica la finalul partidei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastrul lăsat în urmă de codul portocaliu. O femeie a dispărut, luată de potop
BRAT