Steven Gerrard a dezvăluit cum și-a pus ”amprenta” asupra lui Ianis Hagi: ”A înțeles asta”

Steven Gerrard Ianis Hagi rangers Fotbal extern Ianis Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 18:14
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 18:16

Ianis Hagi s-a făcut remarcat în ultimul meci al lui Rangers, câștigat cu 2-1 contra lui St. Mirren.

Acesta a obținut un penalty, din care Rangers a reușit să egaleze, și a fost lăudat pentru prestația sa de presa scoțiană. Și antrenorul său, legendarul Steven Gerrard, a dezvăluit ce a schimbat la internaționalul român, care joacă pentru campioana Scoției de la începutul anului 2020.

„Ianis a venit la noi foarte tânăr, e în continuare tânăr, dar e important că noi am putut să schimbăm anumite lucruri la el. A înțeles în ce fel de campionat vine, a înțeles că trebuie să fie curajos și puternic și să devină un bărbat adevărat”, a spus Gerrard.

Românul a fost titular, a avut câteva ocazii și spre finalul primei reprize a obținut penalty-ul din care Kemar Roofe a făcut 1-1, după ce gazdele au deschis scorul prin Connor Ronan încă din minutul 4. 

Alfredo Morelos a marcat pentru 2-1, reușita fiind golul cu numărul 100 în cele 199 de apariții pentru campioana Scoției ale atacantului columbian. 

După o repriză secundă mai puțin reușită, Hagi a fost schimbat în minutul 78. A rămas 2-1 și Rangers a depășit liderul surprinzător Hearts, trecând pe primul loc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!