Șevcenko dă jaful secolului! Suma halucinantă pe care o cere pentru a rezilia cu Genoa după doar trei luni pe bancă

Andrei Sevcenko AC Milan Balonul de Aur Genoa Serie A Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 10:03
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 10:07

Fostul mare fotbalist ucrainean a fost dat afară de clubul din Serie A la mijlocul lui ianuarie, după ce fusese instalat antrenor principal în luna noiembrie a anului trecut.

Demis pe 15 ianuarie de Genoa după ce abia fusese numit antrenor principal în luna noiembrie a anului trecut, Andrei Șevcenko încă negociază cu clubul italian termenii rezilierii contractului.

Chiar dacă a stat ca antrenor în Serie A doar trei luni, fostul mare fotbalist ucrainean cere compensații financiare în valoare de 20 de milioane de euro, o sumă imposibilă pentru Genoa.

Se pregătește să devină selecționerul Poloniei

Șevcenko și-ar putea reduce pretențiile halucinante la jumătate din suma de 20 de milioane de euro, după care ar semna cu federația din Polonia pentru postul de selecționer, scrie astăzi football.ua. 

”Balonul de Aur” din 2004 ar urma astfel să conducă naționala poloneză în barajul cu Rusia pentru Campionatul Mondial.

Dat afară de Genoa după un eșec cu echipa la care a scris istorie, AC Milan

La Genoa, lui Șevcenko fatală i-a fost înfrângerea din optimile Cupei Italiei, 1-3 cu AC Milan, nimeni alta decât echipa la care Șevcenko a scris istorie ca jucător.

La Milan a evoluat timp de opt sezoane și a câștigat Liga Campionilor (2003), Supercupa Europei (2003), titlul de campion (2004), Coppa Italia (2003) și Supercoppa Italiana (2004), dar și două titluri de golgheter în Serie A (2000 și 2004), la care se adaugă ”Balonul de Aur” din 2004.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!