Ronaldo pierde o avere! Singura solutie pe care o are pentru a evita condamnarea la inchisoare

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Martie 2018, 18:18

	Ronaldo pierde o avere! Singura solutie pe care o are pentru a evita condamnarea la inchisoare

2017 a fost un an de vis pentru Ronaldo, in plan sportiv, dar si personal. In 2018, starul Realului trebuie sa isi rezolve problemele cu justitia.

Ronaldo a fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro, prin nedeclararea unor venituri in perioada 2011-14, iar procurorii cer pedeapsa cu inchisoarea.

Conform legii, pedeapsa maxima este de 15 ani de inchisoare, dar jurnalistii spanioli spun ca mult mai realist decat scenariul cu Ronaldo dupa gratii este rezolvarea cazului plin plata unor sume uriase.

Conform publicatiei La Jugada Financiera, avocatii lui Ronaldo urmeaza sa demareze o negociere cu Fisc-ul spaniol.

La suma de 14,7 milioane de euro se adauga amenzile, iar totalul sare de 25 de milioane de euro.

Insa cazul nu se rezolva doar cu atat. Jurnalistii spanioli scriu ca Ronaldo va trebui sa adauge multe milioane de euro la aceasta suma, pentru ca dosarul sa nu se finalizeze dramatic pentru portughez.

Poate plati chiar si 50 de milioane de euro

Procurorii au cerut 5 ani de inchisoare cu executare, dar si recuperarea sumei cu care Ronaldo a pagubit statul spaniol. Suma poate ajunge chiar si la 50 de milioane de euro, mai scrie sursa citata.

Avantajul lui Ronaldo in acest caz este faptul ca a fost de buna credinta, si-a recunoscut fapta si chiar a platit 5,57 de milioane de euro in decembrie 2014, atunci cand a izbucnit scandalul.

La o audiere recenta, la tribunal, Ronaldo i-a spus judecatoarei: "Eu nu am avut nicio treaba cu aceste contracte, nu stiu matematica, am doar sase clase."

In perioada 2011-14, Ronaldo a avut incasari de 135,42 milioane de euro de pe urma contractelor de sponsorizare cu Nike, Coca Cola, Emirates, Castrol, Herbalife, Clear, Tag Hauer, Konami, Giorgio Armani si Banco Espirito Santo.

Din aceasta suma, portughezul a declarat doar 22,73 de milioane de euro, pentru plata unor impozite mai mici catre statul spaniol.

Incident grav într-un avion Tarom. Unui co-pilot i s-a făcut rău chiar în timpul zborului
BRAT
Modifică setările cookies