Ronaldo a fost impresionat de evenimentele din Alep! Mesajul starului inainte sa doneze bani pentru copii

Ronaldo a fost impresionat de evenimentele din Alep! Mesajul starului inainte sa doneze bani pentru copii

Castigatorul Balonului de Aur a publicat un mesaj de sustinere pentru persoanele din zona de conflict.

Cristiano Ronaldo le-a transmis copiilor din Siria sa nu-si piarda speranta - fotbalistul lui Real Madrid a facut o donatie pentru cei aflati in zona Alep, distrusa de razboiul din ultimii 4 ani. Fortele Guvernului au anuntat saptamana aceasta victoria in fata rebelilor din oras - conflictul a dus la pierderea a mii de vieti.

Ronaldo a postat un clip pe contul oficial de Twitter in care si-a exprimat solidaritatea cu cei afectati de lupte - Ronaldo este ambasador pentru Salvati Copiii. "Acest mesaj este pentru copiii din Siria. Stim ca ati suferim foarte mult. Eu sunt jucator faimos de fotbal dar voi sunteti adevaratii eroi. Nu va pierdeti speranta. Lumea este alaturi de voi. Ne pasa de voi. Sunt alaturi de voi" a spus Ronaldo in mesaj.

Nick Finney, director al asociatiei caritabile, a descris donatia facuta de Ronaldo ca fiind "schimbatoare de vieti" pentru cei din Siria. "Donatia generoasa a lui Cristiano Ronaldo va ajuta la sprijinul copiilor din Alep si restul Siriei care au suferit lucruri pe care nu ar fi trebuit niciodata sa le traiasca".

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies