Fotbal extern Adversarii lui Ianis Hagi sunt pe val in Europa League! Totusi, antrenorul Benficai face o declaratie SOC: "Nu vreau sa fim ca Barca, ei n-au aratat nimic!"

Probleme pentru Benfica! Echipa riscă să fie retrogradată, după un scandal de tipul ”Calciopoli”

Benfica Lisabona are probleme uriașe.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 10:14
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 10:00

Uriașul club lusitan este acuzat că ar fi mituit un arbitru, în scandalul momentului din Portugalia. După ce zilele trecute, meciul dintre Porto și Sporting a atras atenția opiniei publice, a venit și rândul Benficăi să țină prima pagină a ziarelor sportive din Portugalia și Europa.

Ce acuzații i se aduc Benficăi

Echipa din capitala Portugaliei este acuzată că ar fi plătit 1.9 milioane de euro unei companii IT, fără documente. Mai apoi, banii ar fi ajuns la Bruno Paixao. Roș-albii riscă chiar retrogradarea, în acest caz. De altfel, dacă se va dovedi că într-adevăr acuzațiile sunt fondate, iar Benfica este vinovată, echipa va trece automat în ”B”.

Bruno Paixao a fost arbitru până în 2021. Acesta ar fi încasat toți cei 1.9 milioane de euro, tranzacția fiind intermediată de firma Best of Business, anunță CNN Portugal. Nu este prima abatere a arbitrului, care a mai fost acuzat de luate de mită.

Anul trecut, Luis Felipe, cel ce a fost președintele clubului timp de 18 ani, a demisionat, după ce a fost acuzat de fraudă și spălare de bani într-un dosar ce a zguduit, de asemenea, lumea fotbalistică din Portugalia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!