Povestea incredibila a lui Jimmy Jump, omul care a intrerupt zeci de meciuri: "Sunt falit, nu mai am niciun ban"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Noiembrie 2014, 20:24

	Povestea incredibila a lui Jimmy Jump, omul care a intrerupt zeci de meciuri: "Sunt falit, nu mai am niciun ban"

Jimmy Jump, celebrul "invadator" din fotbalul mondial, a ajuns la sapa de lemn. Omul care intrerupt finala Campionatului European din 2004, cel care a aruncat cu steagul Barcelonei in Luis Figo si care a patruns pe teren la finala Ligii Campionilor din 2007, disputata intre Milan si Liverpool, spune ca nu mai are niciun ban.

Unul dintre cele mai controversate personaje din fotbal, desi nu tocmai un actor relevant pe teren, Jimmy Jump a devenit cunoscut in intreaga lume in ultimii ani.

Devenit celebru pentru momentele sale de nebunie, in care a intrerupt poate zeci de meciuri, Jimmy Jump este un adevarat personaj pe internet.

Cu toate acesta, spaniolul spune acum ca trece prin clipe grele. Jaume Marquet pe numele sau, acesta a acordat un interviu cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, dezvaluind ca nu mai are niciun ban si ca datoreaza circa 280 de mii de euro in amenzi.

"Nu mai am niciun ban, ba chiar instanta a decis ca 50% din salariul meu lunar sa fie oprit de banci", spune Jimmy Jump.

De-a lungul "carierei" sale de "invadator de terenuri", spaniolul a intrerupt finale de EURO, Campionat Mondial si Liga Campionilor.

Acesta este interzis pe stadionaele din Spania si Germania.

In "palmares", spaniolul mai are meciuri de baschet (Memphis Grizzlies - FC Barcelona), rugby (Anglia - Africa de Sud, 2007), polo si tenis. Acesta a urcat si pe scena Eurovision in 2010 :)

Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies