Pleacă de la Tottenham și semnează cu un alt club uriaș: ”Agentul a negociat transferul!”

Tottenham Galatasaray Rodrigo Bentancur Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 16:47
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 16:47

Tottenham poate pierde un jucător important în această vară.

Galatasaray s-a interesat de unul dintre starurile lui Ange Postecoglou, iar agentul fotbalistului a fost deja la negocieri cu conducerea turcilor.

Rodrigo Bentancur, dorit la Galatasaray

Este vorba despre uruguayanul Rodrigo Bentancur. Mijlocașul a ajuns la Spurs la începutul anului 2022, în urma unui transfer de la Juventus, grupare alături de care a devenit de trei ori campion al Italiei. Sezonul trecut, Rodrigo Bentancur s-a confruntat cu mai multe accidentări și a reușit să marcheze un singur gol în cele 25 de meciuri în care a evoluat.

Conform publicației Takvim, Galatasaray s-a interesat de mijlocașul lui Tottenham, iar agentul lui Bentancur s-ar fi întâlnit deja cu cei din conducerea echipei Cim-Bom. Se pare că cele două părți ar fi negociat salariul fotbalistului din Uruguay. Turcii nu au menționat însă dacă Bentancur își dorește să o părăsească pe Spurs, însă este puțin probabil ca Tottenham să renunțe la fotbalistul uruguayan.

Totuși, Galatasaray ar fi decisă să lupte pentru semnătura lui Rodrigo Bentancur, al cărui contract va expira abia în 2026. Conform Transfermarkt, Tottenham a plătit nu mai puțin de 19 milioane de euro pentru Bentancur și este greu de crezut că turcii pot veni cu o ofertă mai bună pentru Spurs.

  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui Rodrigo Bentancur, potrivit Transfermarkt.

  • 26 de ani are mijlocașul uruguayan.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!