Pepe Porto Portugalia Sporting suspendare pepe Fotbal extern

VIDEO Pepe își poate încheia cariera din cauza unei suspendări drastice! Ce a făcut la ultimul meci

Presa din Portugalia anunță măsuri drastice pentru incidentele de la derby-ul Porto - Sporting 2-2.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 16:33
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 16:33
Finalul partidei de pe Estadio do Dragao a adus o mulțime de incidente, iar arbitrul a dictat nu mai puțin de patru eliminări, câte două pentru fiecare echipă. Printre cei care au văzut cartonașul roșu s-a numărat și Pepe, fostul fundaș al lui Real Madrid, care joacă din 2019 la FC Porto.

Ce suspendare riscă Pepe după Porto - Sporting 2-2

În scandalul izbucnit la finalul partidei, Pepe, recunoscut pentru agresivitatea din teren, este acuzat că l-a lovit pe Hugo Viana, directorul sportiv de la Sporting, iar stoperul lui Porto poate primi o suspendare drastică.
 
Portughezii de la A Bola, citați de Marca, anunță că Pepe poate primi o suspendare cuprinsă între două luni și doi ani, fapta sa fiind considerată deosebit de gravă și încadrată la "comportament violent".
 
Pepe va împlini 39 de ani pe 26 februarie, astfel că o eventuală suspendare drastică îi poate încheia cariera, așa cum remarcă și spaniolii de la Marca.
 
Fundașul portughez, campion european în 2016, se află la a doua perioadă petrecută la Porto, după cea din intervalul 2004-2007. În cea mai mare parte a carierei a evoluat la Real Madrid (2007-2017), formație alături de care a strâns peste 300 de meciuri și 15 trofee.
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!