Fotbal extern

”Patrimoniu al fotbalului mondial”! După hat-trick, veteranul de 40 de ani din La Liga a recidivat cu o ”dublă” și două pase de gol

Atacantul spaniol Jorge Molina a fost omul meciului Mallorca - Granada 2-6, rezultat în urma căruia echipa sa a scăpat momentan de locurile de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 15:01
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 15:07

Granada a câștigat clar meciul de sâmbătă cu Mallorca, contracandidată la retrogradare, 6-2 în etapa a 35-a din La Liga și s-a depărtat la două puncte de primul loc care duce în Segunda.

Eroul meciului a fost Jorge Molina, atacant spaniol în vârstă de 40 de ani, care a intrat în minutul 52, la 1-2, a înscris două goluri și a dat pasele decisive la alte două reușite ale Granadei.

”Patrimoniu al fotbalului mondial”, astfel l-a caracterizat clubul pe contul oficial de Twitter după prestația fabuloasă.

Hat-trick-ul l-a realizat tot într-un meci cu Mallorca

Performanța veteranului vine după cea din decembrie anul trecut, când a devenit cel mai în vârstă marcator al unui hat-trick din La Liga într-un 4-1 tot cu Mallorca!

Jorge Molina a debutat destul de târziu în fotbalul profesionist, la 25 de ani, iar primul meci în La Liga l-a jucat la 29 de ani. În prima divizie din Spania a evoluat pentru Betis Sevilla, Getafe și, din sezonul trecut, Granada.

Modifică setările cookies