"Nu mi-am facut probleme ca nu ajung la Euro!" Ce spune Keseru despre posibilitatea ca Maxim sa renunte la nationala dupa ce a ratat lotul

"Nu mi-am facut probleme ca nu ajung la Euro!" Ce spune Keseru despre posibilitatea ca Maxim sa renunte la nationala dupa ce a ratat lotul

Toata Romania vede Romania - UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV.

Pentru Claudiu Keseru, Euro 2016 va fi cu adevarat special. Va juca in Franta, tara unde si-a petrecut o mare parte din cariera.

Claudiu Keseru spune ca nu a avut nicio emotie in privinta prezentei sale la turneul final din aceasta vara. Acesta a vorbit si despre posibilitatea ca Maxim sa renunte la nationala dupa ce Iordanescu nu l-a inclus in lotul de 23.

"A fost foarte ok asteptarea, cred ca mai grea a fost pentru voi, v-ati dat toata silinta pentru a afla foarte multe informatii. Eu am fost foarte sigur pe mine, nu mi-am facut probleme, sunt o persoana foarte sigura pe mine. Am refuzat sa cred ca pot rata acest turneu final."

"Stiam ce am facut in trecut, stiam ca am rezultatele de la echipa de club in favoarea mea. Cand s-a anuntat lista, eu personal am fost linistit. Tousi ziua de ieri a fost putin mai grea pentru ca a trebuit sa ne trezim de dimineata si sa mergem la vizita medicala."

"Toate lucrurile s-au desfasurat foarte ok, staff-ul tehnic a gestionat foarte bine acest moment foarte delicat. Cu siguranta nu a fost o informatie foarte placuta pentru cei 5. Din pacate fiecare are parte in cariera de decizii favorabile si nefavorabile."

"Acest turneu final inseamna enorm pentru mine, mai ales ca se desfasoara in Franta, unde eu am evoluat timp de 10 ani"

"Cu siguranta Maxim e foarte suparat si e de inteles acest lucru, dar nu cred ca se pune problema sa nu mai revina la echipa nationala". a spus Keseru pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies