Neymar, Dani Alves si Hulk au primit cel mai bizar ordin! Scolari a luat KAMASUTRA in vestiar: "Asta aveti voie, asta nu" :)

Neymar, Dani Alves si Hulk au primit cel mai bizar ordin! Scolari a luat KAMASUTRA in vestiar: "Asta aveti voie, asta nu" :)

► Diseara de la 19:00, Mister X Lucescu – LIVE in studio la Sport.ro: Special “Razvan fara egal!”

Au mai ramas 65 de zile pana la debutul turneului final al Campionatului Mondial din Brazilia, iar selectionerii echipelor nationale incep sa isi definitiveze loturile, sa isi mobilizeze jucatorii si sa ii avertizeze in ceea ce priveste obiectivele trasate.

Exista, insa, si antrenori mai neconventionali, care le-au adresat jucatorilor cereri cel putin bizare :)

Este si vazul lui Felipe Scolari, antrenorul in varsta de 65 de ani al Braziliei, castigator al titlului mondial in 2002, atunci cand ii avea sub comanda sa pe Ronaldo, Ronaldinho sau Rivaldo.

Scolari, "bossul" nationalei Braziliei, a fost in aceste zile prezent la un eveniment organizat la Lisabona, acesta discutand cu jurnalistii si despre obiectivele de la Mondial.

Tehnicianul a fost protagonistul unei faze savuroase, atunci cand s-a apucat sa le explice reporterilor prezenti ca le-a interzis fotbalistilor sai sa faca sex in pozitii "acrobatice".

"Jucatorii pot sa faca sex in timpul Campionatului Mondial, dar au voie sa faca sex doar in anumite pozitii. Sper sa respecte cerinta mea si sa nu incerce pozitii acrobatice, pentru ca nu vreau sa se accidenteze", a spus Felipe Scolari.

Brazilia a fost plasata in Grupa A a turneului final, unde va intalni Croatia, Mexic si Camerun. Primul meci va avea loc pe 12 iunie, atunci cand Neymar & Co vor intalni Croatia lui Modric.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies