GALERIE FOTO Neașteptat! Max Verstappen susține două echipe de fotbal: "Mă consideră un superfan"

Max Verstappen Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 10:57
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 12:10

Campionul mondial en-titre din Formula 1, Max Verstappen (26 de ani), a vorbit deschis despre cele două echipe de fotbal pe care le susține.

În familia lui Max Verstappen există o legătură specială cu echipa PSV Eindhoven. Acum a ieșit la suprafață și pasiunea lui Verstappen pentru echipa braziliană Vasco da Gama.

Max Verstappen susține Vasco da Gama: "Mă consideră un superfan"

Totul a pornit din cauza familiei Piquet, din care face parte partenera sa, Kelly. Verstappen spune că la o masă în familie, brazilienii au decis ca olandezul să o susțină pe Vasco da Gama.

Pilotul de la Red Bull Racing a acceptat, iar acum este suporter al celor de la Vasco da Gama:

"Am acasă tricoul lui Vasco. E o poveste amuzantă. Știți că familia Piquet e foarte mare, iar toți sunt microbiști.

La un moment dat, fiecare om spunea cu ce echipă ține. Când a venit rândul meu, mi-au spus că eu trebuie să țin cu Vasco da Gama. Am zis că nu e nicio problemă pentru mine. Îmi place să urmăresc sporturi din toate colțurile lumii.

După ce am vorbit în public despre asta, lucrurile au luat-o razna. Cei care susțin Vasco mă consideră acum un superfan, dar eu nu am nicio problemă.

Știu că Dimitri Payet a venit de la Olympique Marseille la Vasco. E un jucător incredibil. Mereu poate face diferența pe teren", a povestit Max Verstappen, pentru publicația Globo.

Legătura cu PSV Eindhoven

Clubul PSV Eindhoven are un loc special în familia Verstappen. Asta se întâmplă datorită gigantului Philips, sponsor istoric al echipei.

Compania Philips l-a sponsorizat pe tatăl lui Max, Jos Verstappen, la începutul carierei de pilot. Jos Verstappen a concurat pentru opt sezoane în Formula 1, între 1994 și 2003.

"Îmi amintesc cum tata era mereu invitat la meciurile lui PSV, datorită sponsorului. De multe ori mergeam și eu alături de el, pe stadion.

În timp am început să mă simt legat de acest club, e normal. Simt că rezonez foarte mult cu PSV. E un club care mi se potrivește mai mult decât altă echipă din Olanda. Cum ar fi, de exemplu, Ajax. Există o diferență de mentalitate între Amsterdam și Eindhoven", a declarat Max Verstappen, la începutul anului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!