Fotbal extern

Messi e cel mai bun istorie la 25 de ani! Cruyff, Maradona si Di Stefano au IMPREUNA palmaresul lui Leo Messi! Ronaldo e un ANONIM pe langa el!

Leo Messi este, cu siguranta, cel mai premiat jucator din istoria fotbalului. Multi spun ca nu ar fi si cel mai bun, dar trofeele vorbesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2012, 11:55
Data actualizarii: Vineri 22 Iunie 2012, 11:51

Messi a castigat pana acum, la 25 de ani fara doua zile, 21 de trofee. La aceeasi varsta, legendele fotbalului din intreaga istorie au cu mult mai putine, scrie Mundo Deportivo.

La 25 de ani, Maradona avea numai 5 titluri, Di Stefano 4, iar Cruyff 8. Fiecare castigase cupe, campionate, cupe europene sau sud-americane, insa impreuna aveau numai 17 trofee.

Pele era deja in mare forma la varsta de acum a lui Messi, cu 18 titluri in palmares. Avea deja doua campionate mondiale, 2 cupe Libertadores, cupe si campionate in Brazilia, dar tot Messi are mai multe acum.

Individual, Messi are 13 distinctii, fie ca e vorba despre Balonul de Aur sau Gheata de Aur. La 25 de ani, Pele avea si el tot 13 trofee.

Despre rivalitatea cu Ronaldo nici nu poate fi vorba, pentru ca starul de la Real stransese cu echipele de club numai 10 cupe si campionate pana la 25 de ani.

Atat lui Ronaldo, cat si lui Messi le lipseste un singur trofeu: Cupa Mondiala. CR7 are sansa ca in acest an sa-si mai adauge unul in palmares, daca va castiga EURO alaturi de Portugalia.


Modifică setările cookies