MLS arbitru rosu Fotbal extern

VIDEO Meci haotic în MLS! Patru jucători au primit cartonașul roșu în ultimele minute ale partidei

Un meci din MLS s-a încheiat în haos miercuri seară, după ce patru jucători au primit cartonașe roșii în fazele finale ale jocului.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 15:15
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 14:57

Sporting Kansas City și Colorado Rapids au avut doi jucători eliminați în finalul meciului de la Children's Mercy Park.

  • Meci haotic în MLS! 4 jucători au primit cartonașul roșu în ultimele minute ale partidei

Cu Kansas City conducând cu 2-1 înaintea prelungirilor, lucrurile au devenit tensionate când Auston Trusty de la Colorado a primit un al doilea cartonaș galben pentru o tackling întârziat.

Meci haotic în MLS! 

Cu câteva minute mai târziu, Kansas City a fost, de asemenea, redusă la zece oameni când Daniel Salloi, care marcase ambele goluri pentru echipa sa, a primit un al doilea cartonaș galben pentru că a lovit un adversar.

Meciul s-a încheiat apoi în nouă contra nouă, când Andreu Fontas de la Sporting a fost eliminat pentru că l-a prins de gât pe un adversar chiar în fața arbitrului Drew Fischer în minutul nouă al prelungirilor.

În total, Fischer a împărțit 11 cartonașe în timpul meciului.

Fundașul lui Kansas a fost mândru de atitudinea echipei

După meci fundașul lui Sporting, Kortne Ford, s-a declarat mândru de spiritul de luptă arătat de colegii săi în ciuda cartonașelor roșii.

„Când pierzi sau câștigi trebuie să se simtă tot timpul că suntem o unitate sau un colectiv. Cartonașele roșii sunt al naibii de urâte, dar ne vom strădui să trecem peste aceste suspendări. Mai degrabă ne batem ca o echipă decât să pierdem individual.”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!