Liga BOGATILOR se muta in America! Super turneu in vara lui 2014, cu Real Madrid, City, United, Milan si alte puteri din fotbalul european!

Liga BOGATILOR se muta in America! Super turneu in vara lui 2014, cu Real Madrid, City, United, Milan si alte puteri din fotbalul european!

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Optimile Ligii Campionilor sunt in plina desfasurare, iar Bayern Munchen sau Barcelona si-au aratat deja forta in fata unor adversari precum Manchester City si Arsenal.

Cu milioane de spectatori lipiti de televizoare la fiecare meci, cu cele mai importante echipe ale Europei si cu cei mai valorosi fotbalisti, Liga Campionilor ramane cea mai puternica si urmarita competitie intercluburi de pe planeta. Sunt insa voci care spun ca o competitie intercontinentala ar fi mult mai atractiva, iar acestea sunt tot mai sonore.

Iar proiectul nu mai este o utopie, nu dupa ce americanii au decis sa investeasca munti de bani intr-un nou turneu, care sunt decisi ca va rivaliza cu Liga Campionilor.

Noua competitie se numeste International Champions Cup si este succesoarea World Football Challenge. Pana aici nimic spectaculos, insa americanii au facut un anunt extrem de interesant, acestia obtinand acordul unor echipe imense de a evolua pe teritorul Statelor Unite.

Astfel, dupa ce in 2013 au reusit sa convinga formatii ca Real Madrid, Valencia, Milan, Juventus, Chelsea sau Everton, americanii au trecut la un nou nivel, dorind sa creeze o competitie si mai tare.

Pentru 2014, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Inter Milano, AC Milan, AS Roma, Real Madrid si Olympiakos au fost chemate sa joace, intre 26 iulie si 4 august, la Chicago, Dallas, Denver, New York, Philadelphia, Pheonix, Pittsburgh, Washington D.C si Miami, intr-un turneu ce se anunta cu adevarat "nebun".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies