La 15 ani distanta, Ronaldo a vorbit despre faimoasa freza de la Mondial: "De fiecare data cand vedeam un copil tuns asa eram DEZAMAGIT"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Decembrie 2017, 17:26

	La 15 ani distanta, Ronaldo a vorbit despre faimoasa freza de la Mondial: "De fiecare data cand vedeam un copil tuns asa eram DEZAMAGIT"

Castigator al Cupei Mondiale si al Balonului de Aur in 2002, Ronaldo va ramane in memoria acelui an si pentru freza sa nonconformista cu care s-a prezentat in Coreea de Sud si Japonia.

La 15 ani distanta, Ronaldo a vorbit despre faimoasa freza de la Mondialul din 2002. El a spus ca a copiat freza unui personaj de desene animate numit Cascao.

"De fiecare data cand vedeam un copil cu frizura respectiva eram dezamagit. Nu mi-am dorit acest lucru, n-am vrut sa-i influentez pe cei mici sa se tunda ca mine", a spus el pentru presa braziliana.

Freza i-a purtat noroc lui Ronaldo, care a condus Brazilia catre ultimul sau Mondial castigat. Ronaldo a marcat goluri decisive in semifinala cu Turcia si finala cu Germania.

Recent, Neymar a povestit ca in 2002 s-a tuns precum idolul sau.

"Atunci mi-am facut o frizura identica. Atat el, cat si Rivaldo, sunt doua vedete care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la Mondialul din 2002", a spus Neymar.

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies