Jose Mourinho AS Roma Genoa Fotbal extern Jose Mourinho

Jose Mourinho se apără după umilința în fața lui Genoa! Romanii, la două puncte de locurile retrogradabil după șase etape

Jose Mourinho a declarat că trăieşte cel mai slab start de sezon ca antrenor, după ce înfrângerea cu scorul de 4-1 suferită joi de AS Roma în meciul cu Genoa a lăsat-o pe Roma deasupra zonei de retrogradare din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 11:49
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 11:50

Mourinho a ghidat Roma către două finale europene consecutive, câştigând Conference League în 2022 şi pierzând cu Sevilla în finala Ligii Europa în acest an, dar cu echipa pe locul 16 în Serie A, presiunea este mare.

„Este, de asemenea, cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor. Cu toate acestea, nu cred că Roma a mai apărut vreodată în două finale europene consecutive (înainte de sezonul trecut)”, a spus Mourinho.

Roma are o singură victorie în cele şase meciuri de campionat disputate până acum în acest sezon, iar lista tot mai lungă de accidentări nu îl ajută pe Mourinho, în special în apărare.

AS Roma mai are nevoie de jucători, susține Mourinho

„Când ne lipsesc anumiţi jucători, nu suntem solizi”, a spus el. „Cu toate acestea, să afirmăm că slăbirea solidităţii noastre este rezultatul absenţei acestui sau acelui jucător nu ar fi corect. Lipsa noastră de stabilitate defensivă e din vina echipei în ansamblu - ce se întâmplă când pierdem posesia şi când ne retragem”.

Cu Roma revenind în acţiune duminică, contra echipei Frosinone, urmând ca la 5 octombrie să joace în Liga Europa contra echipei elveţiene Servette, Mourinho a spus că nu are sens să insiste asupra problemelor.

„Aceasta este echipa pe care o avem, la bine şi la rău. Trebuie să mergem înainte - nu este timp să ne lamentăm”, a adăugat el.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!