Fotbal extern

INSPAIMANTATOR: A fost amenintata cu moartea intr-un mod cumplit de un parior dezaxat! Ce a putut sa-i spuna

Portarita suedeza Hedvig Lindahl (37 de ani) a relatat in presa din tara sa amenintarile cu moartea pe care le-a primit anul trecut in timpul Campionatului Mondial de fotbal feminin din Franta.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 18:29
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 18:42

Totul s-a intamplat dupa ce Suedia, cu Lindahl impecabila intre buturi, a produs una dintre marile surprize ale competitiei, calificandu-se in semifinale in urma victoriei din sferturi cu Germania (2-1).

Peste Ocean, in Statele Unite, un parior a trait la intensitate maxima acest meci, el investind o suma considerabila de bani pe succesul nemtoaicelor.

Astfel, dupa ce nordicele i-au stricat biletul, americanul si-a varsat nervii pe portarul Suediei, eroina Lindahl. Gasind-o pe Instagram, barbatul i-a transmis un mesaj privat inspaimantator. ”O sa te violez, te despic si o sa-ti tai aorta in timp ce dormi”, a fost textul care a lasat-o pe fotbalista fara cuvinte.

Hedvig a decis sa dezvaluie abia acum aceasta intamplare pentru ca s-a hotarat sa-l dea in judecata pe respectivul parior, cu atat mai mult cu cat exista informatii care spun ca n-ar fi la prima abatere de acest gen.

Modifică setările cookies