Fotbal extern

Indienii si-au facut campionat de fotbal! Au adus jucatori si antrenori cunoscuti insa campionatul nu incepe dintr-un motiv penibil!

India va avea o liga profesionista de fotbal. S-a stabilit deja numele: India Premier League Soccer (PLS). Fabio Cannavaro si Robert Pires vor mai avea insa de asteptat pana sa apuce sa joace in noul campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2012, 21:16
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2012, 21:58

Indienii au pus la punct toate detaliile, mai putin stadioanele unde se vor juca meciurile. India este o tara in care cricketul este la putere iar stadioanele de fotbal lipsesc din peisaj.
“Discutiile cu guvenul inca nu s-au terminat, dar chiar daca o sa ajungem la o intelegere la finalul acestei saptamani, nu o sa avem unde sa jucam”, a spus Dharamdutt Pandey, directorul companiei care se ocupa de organizarea PLS.

“Speram sa putem incepe din aprilie. O sa dureze cel putin o luna sa modernizam stadioanele si sa le aducem la standardurile internationale”, a mai spus Pandey.

Indienii au investit bani frumosi pentru a aduce in liga lor jucatori cunoscuti, la final de contract, sau antrenori cu nume mari, ramasi fara echipe.

7 milioane de dolari s-au platit pentru imaginea PLS, dintre care 840.000 de dolari pentru Hernán Crespo, Cannavaro ($830,000), Pires ($800,000), Jay-Jay Okocha ($550,000) si Robbie Fowler ($530,000).

Printre antrenorii care isi vor face loc in aceasta liga vor fi fostul antrenor al lui City, Peter Ried si Marco Etcheverry, cel mai mare jucator din Bolivia, ambii ademeniti cu cate 200.000 de dolari.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies