Fotbal extern

Imagini neverosimile: i-au lăsat să marcheze într-un meci crucial pentru promovare. Cuadrado a reacționat imediat

Acuzații de blat într-un meci crucial pentru promovarea în prima ligă din Columbia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 10:20
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 10:23

Imagini neverosimile în timpul meciului Llaneros - Union Magdalena 1-2, contând pentru play-off-ul de promovare în prima ligă din Columbia. Gazdele au condus cu 1-0 din minutul 81, dar oaspeții au marcat de două ori, în minutele 90+5 și 90+6, reușind astfel să obțină victoria și promovarea, scrie The Guardian.

Acuzații de blat în Columbia

La golul victoriei a fost surprins modul bizar în care cei de la Llaneros au decis să se apere. Majoritatea jucătorilor erau în afara careului și refuzau să alerge, în timp ce fotbaliștii lui Union Magdalena avansau spre careu, pasau și șutau fără să fie deranjați de adversari.

Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Columbia a anunțat că a deschis o anchetă după evenimentele de la meciul dintre Llaneros și Union Magdalena, iar doi internaționali columbieni au reacționat rapid pe rețelele sociale.

"Lipsă de respect", a scris Juan Cuadrado, în timp ce Matheus Uribe a numit evenimentele de la meci "o rușine pentru fotbalul columbian".

Union Magdalena a încheiat pe primul loc grupa play-off-ului de promovare, cu 11 puncte. Înaintea duelului de sâmbătă seară, Fortaleza era pe primul loc, dar a pierdut duelul cu Bogota (1-2) și a încheiat pe poziția secundă, ratând astfel promovarea.

"Nu mi-e rușine să plâng pentru că am fost furați. Putem să pierdem, dar nu în acest mod!", a fost reacția antrenorului Nelson Florez, de la Fortaleza, direct afectat de evenimentele din celălalt meci.

Modifică setările cookies