Haaland, un vis neîmplinit? Real Madrid pregătește transferul norvegianului, abia aterizat în Manchester

Erling Haaland Manchester City Mercato Extern Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2022, 13:17
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2022, 14:06

Erling Haaland (21 de ani) a fost transferat de Manchester City în această perioadă de mercato, pentru suma de 60 de milioane de euro.

Zvonurile cu privire la faptul că Real Madrid îl dorea pe Haaland se adeveresc! În mai puțin de doi ani, Real îi va activa clauza de reziliere a norvegianului, în valoare de 150 de milioane de euro, anunță AS.com.

Gruparea "blanco", cu ochii pe noul star de pe Etihad

Erling Haaland abia a sosit pe Etihad, iar în contractul său este stipulată o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro, de aproape trei ori mai mult decât cea pe care a avut-o la Borussia Dortmund

DailyMail se pronunță și ia în considerare varianta în care Real Madrid îi va activa clauza lui Haaland în mai puțin de două veri. Formația de pe Santiago Bernabeu are nevoie de un locuitor pe termen lung pentru Karim Benzema, iar o posibilă venire a norvegianului nu este exclusă, potrivit sursei anterior menționate.

Până atunci, Haaland și-a îndeplinit visul: „Sunt în locul potrivit!”

”E o zi de mândrie pentru mine și familia mea. Am urmărit tot timpul City. Nu poți ajuta, dar admiri stilul lor de a juta, este captivant, își crează foarte multe șanse, ceea ce e perfect pentru un jucător ca mine. 

Sunt foarte mulți jucători de clasă mondială în această echipă și Pep este unul dintre cei mai buni manageri din toate timpurilor, deci cred că sunt în locul potrivit pentru a-mi îndeplini ambițiile. Vreau să marchez, să câștig trofee ca fotbalist și sunt încrezător că o pot face aici. Este o mișcare bună și abia aștept să încep cantonamentul”, a spus Haaland, pentru site-ul oficial al lui Manchester City.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!