FOTO Scena emotionanta in cantonamentul Portugaliei! Moment de reculegere pentru refugiatii care au murit! Mesajul lui Ronaldo

FOTO Scena emotionanta in cantonamentul Portugaliei! Moment de reculegere pentru refugiatii care au murit! Mesajul lui Ronaldo

Fotbalistii nationalei Portugaliei, care vor juca vineri un amical impotriva Frantei, la Lisabona, au tinut un moment de reculegere pentru refugiatii si migrantii din Europa, joi dimineata, la inceputul antrenamentului.

Jucatorii echipei conduse de Cristiano Ronaldo si staff-ul nationalei s-au recules in cerc, tinandu-se de mana, la mijlocul terenul stadionului Coimbra da Mota din Estoril, la periferia vestica a Lisabonei.

"Brutalitatea situatiei si a imaginilor care ne parvin nu au lasat grupul indiferent", a indicat Federatia portugheza de fotbal intr-un comunicat.

Europa, unde tensiunile sunt in crestere in fata afluxului de zeci de mii de refugiati si imigranti, este in stare de soc dupa publicarea fotografiilor cadavrului unui copil de trei ani, mort inecat pe o plaja din Turcia, in naufragiul a doua ambarcatiuni ce transportau sirieni.

Dupa amicalul cu Franta, Portugalia va intalni luni Albania in deplasare, in preliminariile Euro 2016.

"Nimeni din echipa noastra nationala nu este indiferent la criza refugiatilor din Europa si la imaginile socante din media. Toate gandurile noastre se duc catre acei oameni", a scris Cristiano Ronaldo pe Facebook. 

 

 

No one at the National Team is indifferent to the Europe’s refuggee crisis and to the shocking images spread by the media. All our thoughts are with those people.

Posted by Cristiano Ronaldo on Thursday, September 3, 2015

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies