Fotbalistul profesionist de 54 de ani a rămas liber de contract și e asaltat de oferte: "Opt cluburi sunt interesate!"

Kazuyoshi Miura Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 11:27
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 11:28

Japonezul nu are de gând să renunțe la fotbalist, deși este profesionist din anul 1986.

Fotbalistul japonez Kazuyoshi Miura, în vârstă de 54 ani, nu intenţionează să agaţe ghetele în cui şi a anunţat că opt cluburi sunt interesate în prezent de semnătura sa, în vederea noului sezon, informează agenţia Kyodo.

Kazuyoshi Miura, fotbalistul de 54 de ani, a rămas liber de contract

Miura, cunoscut drept "Regele Kazu" în ţara sa, a devenit cel mai vârstnic jucător care a evoluat în prima divizie japoneză, în sezonul trecut, sub culorile clubului Yokohama FC, iar acum caută noi oportunităţi, după ce această formaţie a retrogradat în liga secundă, transmite Agerpres.

El a declarat că primeşte "numeroase informaţii" despre cluburile interesate de el subliniind că "va fi o muncă dificilă" să decidă unde va evolua în sezonul viitor.

"Vreau să stabilesc ceea ce este mai important pentru mine, apoi să iau o decizie onestă, bazată pe sentimentele mele", a precizat el.

Miura şi-a început cariera la echipa braziliană Santos FC, în 1986, în condiţiile în care în Japonia nu exista o ligă profesionistă la momentul respectiv. El a mai jucat apoi la formaţiile Verdy Kawasaki, Genoa, Dinamo Zagreb şi Vissel Kobe.

Anul trecut, în luna septembrie, Miura declara pentru agenţia Reuters că pasiunea sa pentru fotbal a rămas intactă şi că nu este interesat de stabilirea de noi recorduri legate de vârstă.

"Sentimentele mele faţă de fotbal şi aspiraţiile mele legate de faptul că vreau să am succes în fotbal nu s-au schimbat de când am devenit jucător profesionist în Brazilia, în 1986. Pasiunea mea nu s-a schimbat deloc", spunea fotbalistul nipon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!