Fotbal extern

FIFA nu se astepta la una ca asta! Oficialii din Qatar au stabilit reguli INCREDIBILE pentru fanii ce vor veni la Mondial in 2022

Mondialul din 2022 se anunta unul incendiar. Nu doar temperatura va fi una insuportabila, dar si setul de reguli impuse de organizatori se anunta unul fara precedent.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 19:14
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 19:18

Oficialii din Qatar au lansat deja o campanie prin care ii anunta pe viitorii turisti despre regulile din tara in care va avea loc Cupa Mondiala peste 8 ani. Regulile sunt stricte si vor crea multe probleme in randul tarilor din Vest, obisnuite cu o libertate foarte mare in viata cotidiana.

Cele mai impunatoare reguli sunt cele despre haine. Femeile nu au voie sa poarte fuste, pantaloni scurti sau haine mulate, fiind obligate sa fie acoperite "din umeri pana la genunchi". Nici barbatii nu scapa de reguli, acestia avand interzis sa mearga la bustul gol pe strada sau sa fie imbracati in maiouri.

"Daca este in Qatar, esti unul dintre noi. Ajuta-ne sa pastram cultura si valorile noastre", spune campania qatarezilor, care au interzis de asemenea saruturile si imbratisarile in public.

Modifică setările cookies