După o viață la Real Madrid, Marcelo este pe punctul de a juca în Franța! Brazilianul este curtat de un club legendar

marcelo Olympique Marseille Real Madrid Fotbal extern Marcelo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 17:37
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 17:40

Marcelo are șanse mari să evolueze și în sezonul viitor în Champions League, dar cu altă echipă. 

Înainte de a se despărți de Real Madrid, Marcelo (34 ani) și-a trecut în palmares al cincilea trofeu UEFA Champions League din carieră, grație victoriei madrilenilor cu Liverpool, 1-0. Doar că, fundașul stânga poate evolua și în sezonul viitor în cea mai importantă competiție din Europa. Potrivit Marca, Olympique Marseille este interesată de serviciile sale și este dispusă să-i propună o înțelegere valabilă 2 ani. 

În cei 14 ani și jumătate petrecuți la Real, Marcelo a câștigat 25 de trofee, printre care 5 Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 6 La Liga, 2 Supercupe ale Spaniei și 5 Supercupe ale Spaniei. 

  • Marcelo

Marcelo: „Simt multă bucurie și emoție!”

„Simt multă bucurie și emoție. Este foarte greu pentru mine să vorbesc pentru că îmi văd familia și colegii aici. Sezonul a fost cum a fost și merităm tot. Este un moment ciudat în capul meu. Am câștigat Champions League de cinci ori și nu m-am gândit niciodată că voi reuși asta”, a declarat Marcelo după ce Real Madrid a câștigat trofeul Champions League în fața lui Liverpool. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!