Fotbal extern

Fiul lui Abramovici, Arkadi il poate salva pe Mutu de la faliment!

Dupa ce a aflat ca trebuie sa plateasca 17 milioane de euro, Mutu spera sa-si gaseasca dreptatea in instantele civile. O alta varianta ar fi ca Chelsea sa renunte la pretentiile financiare.

â–ºOlaroiu: "Decizia TAS este o aberatie! Chelsea a luat foc cand Mutu a ajuns gratis la Juve!"

â–º Cheta GENERALA pentru Mutu! Messi si Cr. Ronaldo ar putea cotiza catre Chelsea

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 August 2009, 10:03
Data actualizarii: Duminica 02 August 2009, 10:47

Dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins actiunea lui Mutu si a luat decizia de a-l sanctiona pe roman cu 17 milioane de euro, sansele "briliantului" de a-si mai gasi dreptatea in instanta au scazut dramatic. Mai exista varianta unei actiuni in instantele civile, insa acest lucru ar putea conduce la suspendarea fotbalistului.

Singura solutie este ca Chelsea sa renunte la pretentiile materiale, insa acest lucru este foarte putin probabil, mai ales dupa ce clubul a salutat decizia de vineri a TAS.

Este cunoscut faptul ca Mutu a avut, inca de la venirea sa pe Stanford Bridge, un aliat in persoana lui Arkadi Abramovici, fiul multimiliardarului rus, acum in varsta de 15 ani.
El a fost cel care l-a dorit primul pe atacantul roman la echipa tatalui sau si a insistat sa fie pastrat dupa primul sezon, in care "briliantul" nu a rupt gura targului.

Avocatul lui Mutu, Cristian Sarbu, spunea ca s-a vrut sa se dea un exemplu prin pedepsirea drastica a lui Mutu, a fost poate o razbunare a lui Mourinho. "Mourinho a vizat cinci jucatori. Singurul care a ajuns aici este Adrian Mutu, deci este o decizie subiectiva. Ceilalti au negociat cu Chelsea, iar Mutu a fost dat ca exemplu", a declarat avocatul dupa aflarea deciziei TAS.

Intr-o situatie asemanatoare cu cea a lui Mutu s-a aflat si portarul australian de la Chelsea, Mark Bosnich, care in septembrie 2002 a fost depistat cu cocaina. El a primit o suspendare de noua luni, insa nu i-a fost data nicio sanctiune materiala.

Modifică setările cookies