John Obi Mikel Cristiano Ronaldo Lionel Messi Premier League Fotbal extern

"Cu Ronaldo ne descurcam, Messi nu putea fi oprit". Un fost campion din Premier League a dat verdictul 

Rivalitatea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo este bine cunoscută la nivel internațional, cei doi dominând fotbalul în ultimii 15 ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 21:23
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 21:37

Comparația dintre jucători este una fără sfârșit, iar John Obi Mikel consideră că nu există comparație între aceștia. Campion de două ori cu Chelsea i-a avut rivali pe cei doi, iar verdictul a fost unul clar.

"Messi este the one. Când jucam împotriva lui United și Cristiano era acolo, știam 'Ash se va descurca cu asta. E capabil să-l oprească'. Dar când eram împotriva Barcelonei - toată săptămâna ne antrenam împotriva lui Messi. 

Trebuia să avem doi sau trei jucători împotriva lui, nu mergea apărarea unu contra unu, nu putea fi oprit altfel. Este imposibil, ești mort", a povestit jucătorul în cadrul podcastului lui Rio Ferdinand. 

Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo: un specialist în cercetare a stabilit care e mai bun 

Directorul de cercetare al departamentului de investigaţii de la Liverpool a realizat o paralelă între cei doi, potrivit The Guardian. 

Într-un colocviu pe teme de ştiinţă, Ian Graham, care lucrează pentru Liverpool din 2012, a asigurat că, în conformitate cu toate datele, Messi este un jucător mai bun decât Ronaldo.

"Diferenţa este că Messi, în afara faptului că este un mare marcator, este şi unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi de atac. Oportunităţile pe care le creează pentru coechipierii săi sunt mult mai bune decât cele ale lui Ronaldo. Messi face foarte bine două meserii, în timp ce Cristiano doar una. Aceasta este diferenţa", a spus acesta. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!