Cristiano Ronaldo Cupa Italiei Juventus Torino Luca Toni Napoli Fotbal extern

Cristiano Ronaldo, criticat de un fost varf de la Juventus: "Nici macar nu poate sa dribleze un adversar!" 

Dupa infrangerea din finala Cupei Italiei, Ronaldo a fost criticat dur de un fost jucator al lui Juventus. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Iunie 2020, 16:48
Data actualizarii: Joi 18 Iunie 2020, 16:52

Luca Toni a declarat pentru Rai Uno ca portughezul pare a fi intr-o criza de forma, el fiind de nerecunoscut in meciul de miercuri seara. 

"Este un esec care poarta si semnatura lui Cristiano Ronaldo. Portughezul se afla intr-o dificultate fizica si nici macar nu poate sa dribleze un adversar. Cel mai bun jucator al lui Juventus a fost Buffon", a declarat Toni, un atacant italian important in ultimii 20 de ani. 

Ronaldo a avut o evolutie slaba in finala Cupei Italiei, contra lui Napoli, iar aceasta lipsa de forma i-a surprins pe toti in conditiile in care, la testele efectuate dupa revenirea la antrenamente, el a avut rezultate impresionante. 

In pandemie, acasa in Portugalia, Ronaldo s-a pregatit intens in propria sala de forta, astfel ca si-a imbunatatit viteza si rezistenta. In ciuda acestor rezultate ale testelor, portughezul a fost de nerecunoscut in primele 2 meciuri de la reluarea fotbalului.

Pentru prima data in cariera, Ronaldo a ratat 2 trofee consecutiv, SuperCupa Italiei (in fata lui Lazio) si Cupa Italiei (contra lui Napoli). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!