Campionatul în care Răzvan Lucescu ar face pasul cu ochii închiși: "Nu se refuză niciodată!"

Răzvan Lucescu PAOK Salonic Serie A Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 19:05
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 19:03

Răzvan Lucescu are contract cu PAOK Salonic până în 2027, iar recent și-a dezvăluit clauzele de reziliere: două milioane de euro pentru cluburi din Europa de Vest și patru milioane pentru celelalte.

"Nu sunt disperat să merg în alt campionat", a declarat, pentru postul italian Radio Sportiva, românul Răzvan Lucescu, care antrenează echipa greacă de fotbal PAOK Salonic, scrie site-ul TuttoMercatoWeb, citat de Agerpres.

Răzvan Lucescu: "Nu sunt disperat să merg în alt campionat, însă Italia nu s-ar refuza niciodată"

Întrebat dacă va rămâne la gruparea din Salonic, cu care a câştigat recent campionatul Greciei, Răzvan Lucescu a răspuns: "Eu nu fac planuri, iau decizii emoţional. M-am simţit bine aici, m-am întors, am plecat de la PAOK pentru a merge la Al-Hilal. Am câştigat, dar nu sunt disperat să merg în alt campionat. Însă Italia nu s-ar refuza niciodată...".

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă ar fi căutat de AC Milan, românul a spus: "Sunt antrenor, după aceea va fi clubul cel care va decide..."

Răzvan Lucescu a obţinut al doilea său titlu cu PAOK, după cel din 2019. El a mai câştigat cu echipa din Salonic şi două Cupe ale Greciei (2018, 2019), terminând de două ori pe locul secund (2018, 2022) şi disputând alte două finale de cupă (2022, 2023).

Răzvan Lucescu, laude pentru Konstantinos Koulierakis

Lucescu a avut cuvinte de laudă pentru tânărul său fundaş Konstantinos Koulierakis, în vârstă de 20 de ani.

"Este un jucător căruia nu îi este frică să ducă mingea, nu se teme de presiune şi asta l-a ajutat să crească. Ştie să construiască ştie să se apere sus, ştie să citească situaţiile periculoase, este puternic fizic. Poate fi o soluţie pentru Serie A, deşi sper că nu va pleca în această vară. A făcut o treabă extraordinară şi ne-a ajutat mult în meciurile decisive", a spus tehnicianul.

În acest sezon, PAOK a ajuns până în sferturile de finală în Europa Conference League.

O altă echipă din Grecia, Olympiakos Pireu, o va întâlni miercuri (astăzi) pe Fiorentina în finala Europa Conference League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!