BATUTA SI INSELATA?! Scandal MONSTRU: Pamela Anderson s-a despartit de Rami: "A fost tortura fizica si emotionala! Am fost inselata 2 ani! Sunt DEVASTATA! Si-a batut joc de mine"

BATUTA SI INSELATA?! Scandal MONSTRU: Pamela Anderson s-a despartit de Rami: "A fost tortura fizica si emotionala! Am fost inselata 2 ani! Sunt DEVASTATA! Si-a batut joc de mine"

Relatia dintre Adil Rami si Pamela Anderson e istorie!

Fundasul lui Marseille si starul de la Hollywood nu mai formeaza un cuplu. Pamela a anuntat totul printr-o postare pe Instagram. Anderson sustine ca fotbalistul de 33 de ani ar fi amenintat-o si ca se temea pentru siguranta ei. Intr-o prima postare, Pamela chiar anunta ca si-a luat o garda de corp de frica lui Rami.

"Ultimii 2 ani din viata mea au fost o mare minciuna. Am fost pacalita. M-a facut sa cred ca suntem intr-o mare relatie de iubire. Sunt devastata dupa ce am aflat in ultimele zile. Ducea o viata dubla. Obisnuia sa glumeasca pe seama altor jucatori care aveau iubite pe aceeasi strada unde locuiau alaturi de neveste. Ii numea 'monstri'. Dar ce a facut el e mai rau. A mintit pe toata lumea? Cum e posibil sa controlezi inimile si mintile a doua femei intr-un asemenea mod? Sunt sigur ca au fost si altele. E un monstru. Cum am putut sa ajut atatia oameni si sa nu fiu suficient de inteleapta incat sa ma ajut si pe mine?", a scris Pamela Anderson pe Instagram.

Pamela, 51 de ani, se va intoarce in America. Starul sustine ca Rami ar fi vrut sa se foloseasca de ea si pentru a-si gasi echipa la Los Angeles dupa ce contractul cu Marseille ii va expira, vara viitoare.
 

  • BATURA SI INSELATA?! Scandal MONSTRU: Pamela Anderson s-a despartit de Rami:
VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies